Hallo

Zomer Salade

Vier de zomer! Geniet samen van een frisse salade met rode mul in de buitenlucht. De White Zinfadel rosé past hier perfect bij.

Ingrediënten: 
  • 1 zakje gemengde rucola salade
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 2 gekookte eieren
  • 4 eetlepels Franse dressing
  • 4 verse rode mul filets
  • Peper/zout
      • Dressing:
    • 300 gr zonnebloemolie
    • 100 gr azijn
    • 1 eetlepel mosterd
    • 1 eetlepel mosterd
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 eetlepel gehakte peterselie
    • Peper/zout
Bereidingswijze: 
  • Snijd de paprika in mooie reepjes (julienne), maak de ui schoon en snijd hier ringen van en houdt apart. Kook de eieren 6 minuten en koel terug in koud water om ze goed te laten afkoelen zodat ze makkelijker pellen
  • Vraag aan de viswinkel om de mul te fileren en te ontgraten. Bak de mul filets in een koekenpan met een klein beetje olie, bak ze alleen op de huidkant voor ongeveer 3 minuten haal ze vervolgens uit de pan en plaats ze in een ovenschaal om ze door te garen in een oven van 140 graden
  • Onder tussen de sla aanmaken met de dressing en mooi rangschikken op een bord, pel de eieren en snijdt in vieren( twee parten per persoon). Verdeel de overige groenten over de vier borden, ondertussen is de mul klaar en die boven op de salade plaatsen met de huidkant naar boven (eventueel nazouten)
  • Geniet van het gerecht met een koud glas Gallo White Zinfandel!

Geen 18, geen alcohol

Please Verify Your Age

Is het al tijd voor wijn? Zeg hallo tegen Gallo!
Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je de minimale leeftijd voor alcoholconsumptie in het land waar deze site wordt gebruikt hebt bereikt.

Vul alsjeblieft je geboortedatum in

Oh nog één ding! Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze site te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Error message

Als je jonger bent dan de minimum leeftijd voor alcoholconsumptie dan moeten we helaas afscheid nemen, sorry!