Hallo

Runder Rib-eye

Dit recept voor een smakelijke rib eye met gegrilde groente is puur genieten! Een glas Merlot maakt het geheel compleet. Smakelijk!

Ingrediënten: 
  • 200 gram rib-eye
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 bos groene asperges
  • 1 rode paprika
  • 1 bos tijm
  • 1 bos rozemarijn
  • 1 bol knoflook
  • Peper/zout
  • 6 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze: 
  • Hak een halve bos tijm en rozemarijn fijn, pel 5 tenen knoflook en hak deze ook fijn
  • Bestrooi het vlees met de rozemarijn, tijm en knoflook en laat dit een uur marineren in de koelkast
  • Kook de asperges twee minuten in ruim kokend water en spoel gelijk koud
  • Snijd de groente in de gewenste grote( plakken of repen, niet te klein want je moet ze nog grillen)
  • Gril alle groenten in een grillpan totdat er een mooie streep op komt, meng de groenten in een ovenschaal en maak van de overige tijm, rozemarijn, knoflook en olie een mengsels houdt apart
  • Doe de groenten nog even in een oven van 160 graden om door te garen en houdt warm
  • Bak de rib-eye hard aan voor 3 minuten aan elke kant en laat ze 2 minuten rusten in folie papier, serveer het vlees met de verschillende groenten
  • Geniet van het gerecht met een glas Gallo Merlot!

Geen 18, geen alcohol

Please Verify Your Age

Is het al tijd voor wijn? Zeg hallo tegen Gallo!
Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je de minimale leeftijd voor alcoholconsumptie in het land waar deze site wordt gebruikt hebt bereikt.

Vul alsjeblieft je geboortedatum in

Oh nog één ding! Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze site te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Error message

Als je jonger bent dan de minimum leeftijd voor alcoholconsumptie dan moeten we helaas afscheid nemen, sorry!