Hallo

Koreaanse Kipspiesjes

Het is borreltijd! Geniet van heerlijk pittige, Koreaanse kipspiesjes van de barbecue welke perfect combineren met een glaasje frisse, fruitige Gallo Family Vineyards Spritz Pineapple & Passionfruit!

Ingrediënten: 
  • 300g kippendijfilet
  • 1 knoflookteen
  • 2 el sriracha
  • 2 el basterdsuiker
  • 3cm geraspte gember
  • 2 el sojasaus
  • 2 bosuitjes
  • 1 el sesamzaad
Bereidingswijze: 
  • Snijd de kip in stukken van ongeveer 2 bij 2 cm
  • Rijg de stukken kip aan de satéprikkers
  • Snijd de knoflookteen fijn
  • Meng de knoflook met de sriracha, basterdsuiker, sojasaus en gember in een kom
  • Doe de kipspiesjes in een ovenschaal en doe het sriracha mengsel hierbij. Plaats dit ongeveer 30 minuten in de koelkast
  • Maak ondertussen de barbecue aan. En snijd de bosui in ringen
  • Grill de kipspiesjes in ongeveer 20 minuten gaar op de barbecue. Eventueel kan je de spiesjes tussendoor nog extra lakken met de over gebleven marinade
  • Garneer met bosui en sesamzaad

Geen 18, geen alcohol

Klik hier om kans to maken!Doe mee en maak kans op 1 van de 5 picknicktassen!

Please Verify Your Age

Is het al tijd voor wijn? Zeg hallo tegen Gallo!
Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je de minimale leeftijd voor alcoholconsumptie in het land waar deze site wordt gebruikt hebt bereikt.

Vul alsjeblieft je geboortedatum in

Oh nog één ding! Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze site te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Error message

Als je jonger bent dan de minimum leeftijd voor alcoholconsumptie dan moeten we helaas afscheid nemen, sorry!