Hallo

Indiase Naan Pizza

Steek de barbecue aan en geniet samen met vrienden van naan pizza met zoetzure mango chutney, kipdijfilet, yoghurtsaus en verse munt. Een lekker glaasje White Zinfandel Rosé van Gallo Family Vineyards erbij maakt het helemaal af!

Ingrediënten: 
  • 300g kippendijfiletreepjes
  • 3 el mango chutney
  • 2 naanbroden (koriander, knoflook)
  • 2 el yoghurt
  • 5g verse munt, in reepjes gesneden
  • 1 tl gedroogde chilivlokken
Bereidingswijze: 
  • Maak de barbecue aan zodat deze op temperatuur is
  • Bak de kip ondertussen in een beetje olie gaar. Breng op smaak met peper en zout
  • Meng de gebakken kip met de mangochutney in een bakje en verdeel het mengsel over de naanbroden
  • Leg de belegde naanbroden ongeveer 5 minuten op de barbecue
  • Garneer met yoghurt, munt en chilivlokken

Geen 18, geen alcohol

Klik hier om kans to maken!Doe mee en maak kans op 1 van de 5 picknicktassen!

Please Verify Your Age

Is het al tijd voor wijn? Zeg hallo tegen Gallo!
Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je de minimale leeftijd voor alcoholconsumptie in het land waar deze site wordt gebruikt hebt bereikt.

Vul alsjeblieft je geboortedatum in

Oh nog één ding! Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze site te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Error message

Als je jonger bent dan de minimum leeftijd voor alcoholconsumptie dan moeten we helaas afscheid nemen, sorry!