Hallo

Bruschetta

Het is borreltijd! Geniet van een lekker frisse, knapperige bruschetta met frambozen van de barbecue onder het genot van een glaasje Gallo Family Vineyards Spritz Raspberry & Lime!

Ingrediënten: 
  • 1 ciabatta
  • 1 knoflookteen
  • 4 el olijfolie
  • 2 tomaten
  • 100g verse frambozen
  • Versgemalen peper en zout
  • 5g verse basilicum, + extra voor garnering
  • 1 bol burrata
  • 2 el balsamico crema
Bereidingswijze: 
  • Maak de barbecue aan en zorg dat deze goed heet is
  • Snijd ondertussen de ciabatta in sneetjes
  • Snijd de knoflookteenfijn en meng deze met 2 el olijfolie in een bakje
  • Snijd de tomaten door de helft en verwijder de zaadjes. Snijd de ‘schil’ in kleine blokjes. Snijd ook de frambozen in stukjes
  • Doe de tomatenblokjes en stukjes framboos in een bakje en meng deze met de rest van de olijfolie, peper, zout en scheur hier ook de basilicum doorheen
  • Besmeer de sneetjes ciabatta met de knoflookolie en leg ze ongeveer 5 minuten op hoog vuur op de barbecue
  • Keer halverwege om
  • Haal de broodjes van de barbecue en verdeel het tomatenmengsel erover
  • Leg de bol burrata midden op een plank en verdeel daar de bruchetta’s omheen. Schenk de balsamico crema over de burrata en bruschetta’s heen
  • Garneer vervolgens met extra basilicum

Geen 18, geen alcohol

Klik hier om kans to maken!Doe mee en maak kans op 1 van de 5 picknicktassen!

Please Verify Your Age

Is het al tijd voor wijn? Zeg hallo tegen Gallo!
Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je de minimale leeftijd voor alcoholconsumptie in het land waar deze site wordt gebruikt hebt bereikt.

Vul alsjeblieft je geboortedatum in

Oh nog één ding! Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze site te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Error message

Als je jonger bent dan de minimum leeftijd voor alcoholconsumptie dan moeten we helaas afscheid nemen, sorry!